Betoverend concert in het hart van Hengevelde

In het hart van Hengevelde, waar de klokken zachtjes de komst van de kersttijd aankondigen, opent een eeuwenoude kerk haar deuren voor een betoverend concert. Hier, tijdens het geliefde evenement Kroamschudd’n, wordt op zondag 17 december een muzikale beleving geboden die de ziel van Kerstmis vangt en je meeneemt op een reis door tijd en traditie.

Betreed de sfeervol verlichte kerk en laat je omhullen door een wereld waar kerstmuziek en geschiedenis samensmelten. Van 16.00 tot 17.00 uur ben je uitgenodigd om deel uit te maken van iets magisch. Luister naar de harmonieuze klanken van DelCore uit Delden, wier stemmen de essentie van Kerstmis raken en harten verwarmen. Ervaar de unieke sfeer gecreëerd door Kerstkoor XS uit Bentelo, die in stijlvolle Dickens-kledij de kerstbeleving een extra dimensie geven.

De kerk, versierd en stralend in feestelijke pracht, wordt het decor voor deze muzikale traktaties. En wie weet, misschien word je getuige van een bijzondere verschijning van Jozef en Maria, onderweg naar Bethlehem, een moment dat de tijd lijkt te bevriezen en ons herinnert aan de wonderen van het seizoen.

Dit concert in de kerk is slechts een deel van de rijke tapestry van Kroamschudd’n in Hengevelde. Voor meer details over de andere activiteiten en wonderen die op je wachten, nodigen we je uit om onze website te bezoeken: www.kroamschuddeninhengevelde.nl. Laat je meeslepen door de geest van de feestdagen en maak deel uit van een verhaal dat nog lang na het laatste lied zal resoneren in de harten van allen die erbij waren.