De Wensboom heeft weer een tal van wensen in vervulling gebracht!

De Wensboom heeft weer een tal van wensen in vervulling gebracht. Hieronder een overzicht van de wensen en onderaan de bijbehorende foto’s!

o Jan en Hedwig ten Heggeler hebben een heerlijk ontbijt aangeboden gekregen door Agnes Doeschot compleet verzorgd door Leonie van B&B de Twentse Heerlijkheid.

o Dan hadden Fie Rikkerink en Hessel de Wit de wens om nog een keer samen met Emy Rouweler en Elle Wentink wat te gaan eten bij Eetsalon Yess voordat Emy en Elle van school gaan. Een echte snackbardate tot in de puntjes geregeld door Jessica.

o Tijdens het bedrijvenuurtje van de zomerfeesten werd de Fam. Vehof van Bommel de Beer verrast door Anja en Marlou van de wensboomcommissie. Namens meerdere gezinnen van Bommel de Beer werd een waardebon aangeboden voor een culinair uitje met het hele gezin.

o Loes ten Brummelhuis had een wens ingediend voor juffrouw Elly van der Kooi. Voor juffrouw Elly is een appelboom aangeboden om bij haar in de achtertuin te plaatsen. Deze bon is samen met Loes en de gehele klas aangeboden aan Elly.

o De Fam. Luttikhold was blij verrast met een bioscoopbon voor het hele gezin en uiteraard wat lekkers erbij.

o José Eijsink heeft een bon van Wellnessresort de Zwaluwhoeve voor twee personen aangeboden gekregen van Ritschie Rouhof.

o Jan Boomkamp heeft een bon aangeboden gekregen van het team Petrusschool voor een avondje heerlijk dineren met alles er op en eraan bij Bistro de Kolenbrander samen met Joke. Het team had Jan met een smoes naar school gelokt, toevallig waren zijn vrouw en kleinzoon Fedde er ook bij. Tijdens het drinken van een kop koffie werd hij verrast met de cadeaubon.

o Monique Grobben heeft een bon van Wellnessresort de Zwaluwhoeve voor twee personen aangeboden gekregen van Antoinet Nollen, Lisette Kuipers en Jose Blokhorst.

Uiteraard houden wij jullie nog op de hoogte als er weer nieuwe wensen in vervulling zullen gaan. Hieronder de foto’s: