De Wensboom staat weer!

Het is December en we zitten vlak na het Kroamschudd’n in Hengevelde evenement. Een mooi moment om terug te kijken op het afgelopen jaar.

In de Wensboom zijn vorig jaar rond kerst een heleboel lieve, grappige, ontroerende en bijzondere wensen gehangen.  Middels een flinke financiele bijdrage van Kroamschudd’n in Hengevelde, zijn een heel aantal wensen daarvan in vervulling gegaan.

Zo zijn Alice Schottink en haar vriendinnen trouwjurken wezen passen bij Très Chic. Zijn Rob en Miriam Doeschot verrast op hun 12,5-jarig huwelijksfeest met mooie versiering en een fotoshoot, heeft de Pellehof nieuwe soepkommen gekregen en zijn Jan en Sandra Veehof van Bommel de Beer een gezellig dagje uit geweest samen met hun kinderen op de E-chopper.

Er zijn wellness, bioscoop- en dinerbonnen uitgedeeld om op een later moment te genieten, maar er is ook een lekker ontbijt bezorgd bij Jan en Hedwich ten Heggeler. Hessel en Fie zijn samen met Elle en Emy uit eten geweest bij Eetsalon Yess en de kinderen van Bommel de Beer mochten bij Thom’s een workshop pizza maken volgen.

Jorn Walterbosch mocht op stap met de werkgroep Hofvogels om mee te kijken bij de uilenkastcontrole.  Juf Elly kreeg een appelboom aangeboden namens de kinderen uit haar klas, Riky Mensink kreeg een prachtige fotoreportage en Riky Schonenborg had een heuse Meet-and-Greet met Jannes!

Jan Lansink en Truus Pierik (postuum) zijn in het zonnetje gezet door er samen met familie en vrienden een mooie dag vol gezelligheid van te maken, waarbij Truus op gepaste wijze werd herdacht.

Ook mochten we vorige maand samen met de collega’s van de firma Bauhuis en ten Heggeler een herdenkingsbankje aanbieden aan de familie Knol ter nagedachtenis aan Jos.

Het is hartverwarmend om te zien hoe al die wensen, groot en klein, met zo veel inzet en enthousiasme worden opgepakt. We willen dan ook iedereen die een steentje bij heeft gedragen, op welke manier dan ook, hartelijk danken.

Zondag 18 december zullen wij, van de Wensboom Comite, naast de wensboom staan. De wensboom die afgelopen maandag op zijn vertrouwde plekje voor de kerk is neergezet. Wij zullen daar formulieren uitdelen waarop je je wens kunt invullen. Deze kun je dan deponeren in de brievenbus naast de boom. Dit kan natuurlijk ook op een later moment, tot 6 januari. Ook kun je je wens digitaal inleveren via: https://kroamschuddeninhengevelde.nl/wensboom/

Dus: heb je iemand in je omgeving waarvan je weet dat hij of zij een onvervulde wens heeft of gun je iemand net dat steuntje in de rug: dien je wens in! De enige voorwaarde is dat de wens Hengevelde-gerelateerd moet zijn.  Wij gaan ons vervolgens inzetten om de mooiste wensen in vervulling te laten gaan.