Gezocht: Bar bemanning voor Kroamschud’n in Hengevelde, wie durft?

Hengevelde, we hebben jullie nodig! Voor ons jaarlijkse evenement, Kroamschudd’n (zondag 17 december 2023), zijn we op zoek naar twee teams van 8 vrienden, buren of familieleden die samen de bar willen bemannen. Dit is jullie kans om als groep een gezellige en zinvolle bijdrage te leveren aan ons dorpsevenement, terwijl we geld inzamelen voor een fantastisch doel: de kinderafdelingen van onze lokale ziekenhuizen, de Wensboom en de kinderen van de Petrusschool.
We hebben teams nodig voor twee shifts: de eerste van 16.45 tot 19.30 uur en de tweede van 19.15 tot 22.00 uur (de bar sluit om 21.30 uur). We zijn op zoek naar groepen die elkaar kennen en samen willen werken om er een onvergetelijke ervaring van te maken.
Dus, welke vriendengroep, buurtteam of familie staat op om ons te helpen? Dit is jullie kans om samen plezier te hebben, nieuwe mensen te ontmoeten en bij te dragen aan een geweldig doel. Meld je nu aan als team en wees de sterren van de avond!
Stuur een bericht naar Voorzitter Ouderraad Niels Pierik 06-31919153. Laten we er samen een fantastische Kroamschudd’n van maken!