“Ik was net gewend op de nieuwe locatie en nu krijg ik toch weer heimwee!”

Er is weer een wens namens Kroamschudden in Hengevelde in vervulling gegaan! Dit keer een wens van de ouders van de kinderen van de peuterspeelzaal. Door corona werd de laatste week abrupt afgesloten en kon er geen ‘afscheidswedstrijd’ gevierd worden.  Dit welverdiende afscheid feestje met Adèle en Myranda mocht natuurlijk niet uitblijven!

Zo stonden er nog drie speeltoestellen op het voormalig onderkomen van de peuterspeelzaal. Deze zijn op vakkundig verplaatst naar het schoolplein onder leiding van Jos ter Haar van TNT Speeltoestellen.

‘s Middags werden Myranda en Adele totaal verrast opgehaald in een oude kever en naar het schoolplein gebracht. Alle kinderen en ouders van het laatste jaar stonden hen al op te wachten en onder luid applaus werden ze het schoolplein opgereden. Er stond een springkussen voor de kids en konden de kinderen ook spelen met de materialen van school. Onder een partytent met een aantal praat tafels hebben ze gezellig kunnen borrelen en genieten van de hapjes van slagerij Brummelhuis en de Coop.

Adèle en Myranda waren ontzettend verrast, hebben enorm genoten en kijken met een lach en traan terug op deze middag.

Quote van de dames: “Ik was net gewend op de nieuwe locatie en nu krijg ik toch weer heimwee!”

Team Kroamschudden in Hengevelde.