Kerstmarkt doet weer van zich spreken: Thoms!

Afgelopen dinsdag is er een heuse workshop georganiseerd voor de kinderen van Bommel de Beer. Janin had vorig jaar tijdens Kroamschudd’n in Hengevelde een wens in de wensboom gehangen en die is afgelopen week in vervulling gegaan.

Thom Hartgerink: “Horeca Nederland hoeft niet bang te zijn, er liepen allemaal potentiële topkoks rond. Iedereen heeft zijn/ haar pizza-diploma namelijk gehaald met een 10+! De uiterst nauwkeurige jury controleerde op de punten kwaliteit, uitstraling en natuurlijk smaak!

Thom doceert, dame leert

Het was een gezellige middag en de kinderen deden goed hun best. Na een korte uitleg van de chefs gingen de kinderen zelf aan de slag met het snijden van groentes, rollen van deeg en beleggen van de pizza’s. Nadat dit gebeurd was werden de pizza’s in de steenoven afgebakken en was het tijd voor de grote test. Iedereen moest zijn/ haar pizza laten proeven door de mede bakkers en natuurlijk door de jury. Gelukkig is iedereen met vlag en wimpel geslaagd en ging iedereen met het pizza bakkers diploma naar nu!”

Bij Thoms op de boerderij!