Kroamschudd’n in Hengevelde zondag 18 december vanaf 17.00 uur

Op zondag 18 december vanaf 17.00 wordt rondom de kerk van Hengevelde het jaarlijkse evenement Kroamschudd’n in Hengevelde gehouden. Aan dit grootst opgezette evenement, waar afgelopen jaren steevast meer dan 2.500 bezoekers op af komen, werken nu al meer dan 100 vrijwilligers mee en wordt door diverse ondernemers uit Hengevelde ondersteund. Want samen laten we kerstwensen uit komen!

Wat staat je dit jaar te wachten, een historische kerstwandeling van zo’n 800 meter die je 2000 jaar terugbrengt in de tijd, langs sfeervol verlichte taferelen. Je waant je in het veld bij de herders en de schapen, misschien tref je onderweg de drie koningen én…. met als hoogtepunt de levende kerststal met Jozef, Maria en het kindeku Jezus. Aan het eind van de wandeling een kerstmarkt op het schitterend Hofteplein met overdekt podium, met een speciaal kinderplein. Een plein waar kinderen zich kunnen vermaken, zodat ouders optimaal kunnen genieten van het hapje & drankje en natuurlijk mee kunnen bieden met de veiling.

Veiling | 19.00

Wat gaat er dit jaar onder de hamer? Ook dit jaar weer een groots opgezette veiling, waarin tal van bijzondere, handige, lekkere en soms ludieke items onder de hamer gaan.

Veilingitems kunnen door iedereen worden beschikbaar gesteld en worden begin december bekend gemaakt. Wil jij ook bijdragen aan het goede doel door een veilingitem beschikbaar te stellen, mail of bel ons dan! Alvast super bedankt voor je bijdrage.

De veiling is natuurlijk in handen van een betrouwbare en bekende veilingmeester. Hij of zij zal tijdens het Kroamschudd’n in Hengevelde vanaf ongeveer 19.00 uur de blaren op de tong praten met als doel de veilingitems voor de best mogelijke prijs van de hand te doen om daarmee de wensen uit de wensboom te ondersteunen.