Ook dit jaar bijzondere veilingitems: wie biedt?!

Heb je dat bijzondere dagje uit al gespot? Of dat lekkere pakket? Of ben je volgend jaar de Sjaak met de organisatie van het buurtfeest of de Kameradendag? Look niet verder! Er zijn weer nieuwe items toegevoegd! En er volgen er deze week nog meer!
Het Kroamschudd’n met kerstmis is in Hengevelde niet compleet zonder de traditionele veiling. Start 19.00 uur, natuurlijk op het Höfteplein.

Hengeveldse kerstveiling

Op het podium bij de Kerstmarkt staan dit jaar twee veilingmeesters voor je klaar om je te helpen het item te bemachtigen waar je hartje sneller van gaat kloppen. De opbrengst komt dit jaar ten goede van de Wensboom die Hengeveldse wensen in vervulling laat gaan. Het andere deel van de opbrengst gaat naar de leerlingen van de Petrusschool, via de Ouderraad.

De veiling begint om 19.00 uur, na de kinderdisco met DJ Juf. Hieronder alvast een overzicht van de veilingitems waarop vanaf dit tijdstip kan worden geboden. De items worden één voor één benoemd door de veilingmeesters. Heb je de hoogste prijs geboden en de winnaar van het item, dan kan je bij de Ouderraad direct betalen. Op https://kroamschuddeninhengevelde.nl/veiling_partners/ vind je ook meer informatie!

Hengeveldenaren (nu al) bedankt!

Er zijn ook dit jaar diverse ondernemers en andere betrokken Hengeveldenaren bereid gevonden om een mooi veilingitem beschikbaar te stellen. Op verzoeken van de Ouderraad werd zeer enthousiast gereageerd. Allemaal alvast ontzettend bedankt voor jullie medewerking!

Hieronder de veiling items:

De koppeling naar de map met veilingitems, deze wordt continu bijgewerkt vindt je HIER.
Hieronder een visualisatie van veilingitems: