Programma Kroamschudd’n in Hengevelde – Zondag 17 december

De tiende editie van ons bijzondere evenement Kroamschudd’n in Hengevelde staat weer voor de deur! Een gezellige kerstmarkt vol verrassingen, muziek en saamhorigheid. Hier is wat je kan verwachten:

🎶 16.00 – 17.00: Sprookjesachtig Kerstconcert in de Kerk Onze historische kerk wordt omgetoverd tot een concertzaal waar DelCore uit Delden en Kerstkoor XS uit Bentelo je zullen betoveren met klassieke kerstliederen, gehuld in elegante Dickens-stijl. Voel de kerstgeest terwijl je geniet van dit prachtige concert. Stil binnenkomen of verlaten is mogelijk, dus wees gerust en voel je welkom op elk moment.

Ontdek de kerstkribbe

🌟 Ontmoet misschien wel Jozef en Maria tijdens je bezoek.

🕵️‍♂️ 17.00 – 19.00: Historische Kerstroute en Speurtocht Volg na het concert onze traditionele kerstroute langs levende kersttaferelen. Voor de kids is er een boeiende speurtocht. Onderweg kun je genieten van muziek, broodjes bakken voor de kinderen en glühwein voor de volwassenen.

Ontdek de kerstkribbe, bewaakt door engel Gabriël, en bewonder baby Jezus, Maria en Jozef – gespeeld door dorpsgenoten. Zelfs de os en de ezel ontbreken niet!

🍫 Willy Wonka Fabriekstuin Een droom voor elk kind! Onze Willy Wonka fabriekstuin biedt kleurrijk plezier en de kans om een gouden cheque te vinden voor een bezoek aan de chocoladefabriek.

🎡 18.00: Keenderplein en Kinderdisco Het Keenderplein is een paradijs voor kids met knutselplezier en gratis attracties. DJ Juf maakt het feest compleet met een kinderdisco. Vergeet de kinderloterij niet, met kans op speciale prijzen!

🎸 18.30 – 21.30: Kerstpodium met Muziek & Veiling Geniet van het kerstpodium waar Double6 en DJ Kasper zorgen voor muzikaal vertier. Tussendoor kun je live en digitaal bieden op unieke veilingitems, geleid door onze veilingmeesters DJ Kasper en Saskia Wolbers. Alle opbrengsten gaan naar onze goede doelen.

Ett’n en Drink’n: Smullen maar!

🥣 Ett’n en Drink’n: Smullen maar! Proef onze winterse lekkernijen van kippenvleugels tot kerstpopcorn. Warm je op met Glühwein of hete choco, geserveerd in onze speciale Kroamschudd’n mokken.

🌟 Steun Onze Goede Doelen Dit jaar steunen we de kinderafdelingen van ZGT en MST, inclusief de afdeling neonatologie, wensen uit de wensboom en de Petrusschool.

Beleef een dag vol warmte en gemeenschapsgevoel. Bezoek onze website voor het volledige programma en meer informatie: www.kroamschuddeninhengevelde.nl. We zien je graag op deze bijzondere dag!

De aftrap: 16.00 - 17.00 Sprookjesachtig Kerstconcert in de Kerk Onze historische kerk wordt omgetoverd tot een concertzaal waar DelCore uit Delden en Kerstkoor XS uit Bentelo je zullen betoveren met klassieke kerstliederen, gehuld in elegante Dickens-stijl