Tennisclinic met medewerking van ‘Moppie en Lisette’

Tijdens de kerstmarkt in 2019 hebben een aantal dames het veilingitem “Tennisclinic van Moppie en Lisette” gekocht. (Antoinet Nollen en Lisette Kuipers red.)
Een veilingitem dat tot stand kwam door een sketch tijdens de revue over de tennisclub.
Door corona en een eerdere hittegolf werd de clinic steeds uitgesteld, maar niet afgesteld. Moppie en Lisette hielden woord en organiseerden een leerzame clinic met extra’s.

De gelukkige kopers van het veilingitem begonnen met koffie en cake bij de tennisvereniging op ’t Root. Daarna werden de groepen gesplitst. Diegene die nog niet zo vaak, of zelfs nooit hadden getennist, werden onderhanden genomen door Robbin, een tennisleraar die Moppie en Lisette speciaal voor deze dag hadden laten invliegen.  De rest is gaan tennissen tegen elkaar. Afsluitend werd er nog een tennisspel georganiseerd voor iedereen.

'Moppie en Lisette'

Na deze sportieve uitdaging werd de koelkast getest van de tennisclub. Deze is in orde bevonden. Maar daar bleef het niet bij. Moppie en Lisette hadden een tafel gereserveerd bij ’t Kooltje. Onder het genot van de nodige drankjes en hapjes werd het een hele lange tennisclinic.

“Antoinette en Lisette, hartelijke dank voor de goed georganiseerde tennisclinic . Het was voor herhaling vatbaar 😉.”