Veilingitem Kerstmarkt bij TD Beveiliging in vervulling gegaan!

Afgelopen zaterdag was het weer feest aan het Wegdam 35, bij Ter Doest Beveiliging. De kameradengroep bestaande uit: Robin Eijsink, Tom Pelle, Frank de Wit, Hylke Kiezenbrink, Joost de Witte, Jos ter Huurne, Kasper Put, Mike Wolterinck, Niels Pierik, Niels ten Thije, Paul Semmekrot, Raimond Tijhuis, Rik ten Thije, Ronald Groothuis, Tom Stortelder, Wouter Exterkate, Stefan Beld en Arthur Schoneveld kwam langs en had tijdens de veiling van de Petrusshow het meeste geboden op het onderstaande veilingitem.
“We hebben een topavond gehad die het geld meer dan waard was!”, was de reactie van de kameradengroep.

Het veilingitem zoals het in de veiling ging!

Stephan ter Doest hierover: “Ja, dat was me wel weer een avondje. Ik dacht na vorig jaar (toen de 1e selectie van W.V.V.’34) dit gaan we nooit meer overtreffen, of we dit gedaan hebben doet er niet toe maar het was wel een supermooie avond voor de gasten (en voor ons), al zeg ik het zelf. De heren moesten om 19.00 uur verzamelen bij de feestlocatie. Daar werd iedereen met koffie en gebak ontvangen.Na de koffie hadden we ludieke spelletjes geregeld bij de aanhang van 3 kameraden, het mooie was dat de heren zelf hiervan niet op de hoogte waren.
Iedereen deed zeer fanatiek mee en het was Niels Pierik die na een verlenging met de hoofdprijs aan de haal ging.

Grote winnaar Niels Pierik en Stephan ter Doest

Na afloop werd er nog tot diep in de nacht doorgevierd met uiteraard een warme hap, koude biertjes en de nodige singles uit de jukebox die het feest compleet maakten. Heren, ik denk dat ik jullie namens de Petrusshow hartelijk kan danken voor het mooie bedrag dat jullie hebben geschonken!
Ook Stefan Beld, Arthur Schoneveld, Marloes Spikker, Rikke Brummelhuis en Marjon Stokkers bedankt voor jullie bijdrage aan deze mooie avond.

P.s. Bij deze zullen wij ook komend jaar de prijs weer beschikbaar stellen voor de veiling.”

Hieronder een sfeerimpressie:

Het ging niet vanzelf voor Niels, hij moest hart en ziel inzetten om zich kampioen te mogen noemen

Opperste concentratie bij de heren

Darten op hoogte met een bril op (sterkte -18) is niet even makkelijk