Veilingitems Kroamschudd’n 2019

Zondag 15 dec. 2019 - Kroamschudd'n in hengevelde - Het aftellen is begonnen. Hengevelde maakt zich op voor de 7e editie van dit evenement. Dit jaar wederom een prachtige veilingen met items voor jan en alleman. Hieronder een eerste overzicht van de meer dan 30 veilingitems. Bereid je vast voor met je familie, vrienden of collega's. Samen bieden op één van deze prachtige veilingitems? Iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan deze veilingitems willen wij bij deze enorm bedanken. Wij zijn nog een paar kleinere sponsoren nodig voor enkele ludieke veilingitems. Mocht u een bijdrage willen leveren dan kunt u contact opnemen met Mark Tuinte (0622513001)

Hieronder het overzicht van items die we mogen veilen zondag 15 december 2019. De items zijn allen  beschikbaar gesteld door Hengeveldse ondernemers. GEWELDIG, Hiervoor onze dank! Ook zien we steeds meer initiatieven van betrokken Hengeveldenaren die een bijdrage leveren in de vorm van een workshop of clinic. HULDE

Tegen 18.30 uur nemen we afscheid van de kinderdisco en wordt het podium van de Het-tent vrij gemaakt voor een heuse Christmas-afterparty. Voor en tijdens de afterparty is er ook dit jaar weer een groots opgezette veiling, waarin tal van bijzondere, handige, lekkere en soms ludieke items onder de hamer gaan. Zie onderstaand overzicht. De veiling is natuurlijk in handen van een betrouwbare en bekende veilingmeester. Hij of zij zal zich vanaf ongeveer 19.00 uur de blaren op de tong praten met als doel de veilingitems voor de best mogelijke prijs van de hand te doen.

Check ook http://www.kroamschuddeninhengevelde.nl/veiling2019