Wens Anne Schonenborg: Papa nog éénmaal in W.V.V.’34 1

Tijdens de afgelopen Kerstmarkt stond er een grote Wensboom in Hengevelde, bedoeld om bijzondere dromen en wensen van, voor en door de Hengeveldse gemeenschap uit te laten komen. Een onafhankelijke commissie heeft begin januari beoordeeld welke wensen er moeten worden uitgevoerd. Eén van deze gekozen wensen kwam van de 9-jarige Anne Schonenborg, haar wens werd afgelopen zondag tijdens de wedstrijd W.V.V.'34 1 - LSV 1 in vervulling gebracht. 

Afgelopen zondag hebben wij als organisatie van de Kerstmarkt weer een fantastische wens waar kunnen maken. Anne wilde graag dat haar vader Rob-Jan Schonenborg nog één keer met het 1e van W.V.V.'34 kon meedoen of gewoon even de warming up kon meedoen.

Rob-Jan was eind jaren 90/begin 2000 jarenlang een rots in de branding in de defensie van W.V.V.'34 1 en 2. Hierna koos hij voor zijn boerenbedrijf maar stond ouderwets paraat als één van de lagere elftallen een beroep op zijn verdedigende kwaliteiten deed. Op de gezellige donderdagavond sloeg hij geen training over.

Helaas maakte de spierziekte polyneuropathie, waarbij de zenuwen in armen en benen worden aangetast, een einde aan Rob-Jan’s sportieve voetballoopbaan. Dankzij dochter Anne waren zondag Rob-Jan’s familieleden, kameraden en oud ploeggenoten van W.V.V.'34 1 en 2 van zo’n 20-25 jaar geleden aanwezig voor een gezellige reünie, een mooie wedstrijd en uiteraard de 3e helft. Gehuld in W.V.V.'34 tenue betrede Rob-Jan samen met zijn 3 kinderen zondag als eerste het veld.

Applaus voor Anne!

Ivm met deze mooie wens hebben wij allemaal oud-ploeggenoten en familieleden van Rob-Jan bij elkaar geroepen. Rob-Jan staat niet graag in de belangstelling. Zondag werd hij door zijn oudste dochter in het zonnetje gezet! De bedoeling was dat we er samen met Rob-Jan een fantastische reünie/voetbalmiddag/3e helft van maken. Lekker herinneringen ophalen, bijkletsen en een borrel natuurlijk! Anne, Luuk en Benthe! waren de pupil van de week.

We willen een aantal mensen bedanken die dit alles mogelijk hebben gemaakt:

  • Brian Kuipers voor het beschikbaar stellen van de FC Twente bus.
  • André Assink als chauffeur.
  • Alle aanwezige familieleden en kameraden van Rob-Jan en Esther.
  • Alle aanwezige oud ploeggenoten, leiders en trainers van WVV.
  • Diverse mensen bij W.V.V.'34 voor het mogelijk maken en meedenken bij de totstandkoming van deze middag.
  • Eén persoon kan vanmiddag niet aanwezig zijn: Thijs Aarnink. Hij was aan het melken zodat Rob-Jan in de kantine kon zijn.
  • En natuurijk Anne Schonenborg voor deze prachtige wens