dinsdag, 13 augustus 2019 22:31

De bolderkar ging naar Linda!

Bij de COOP supermarkt mocht men namens Knorr een bolderkar weggeven bij de aankoop van een product van de producent van Unilever. Linda Keunenger was de gelukkige. Linda:” Ik heb er mijn kleine neefje en nichtje erg blij meegemaakt!” Linda: Proficiat!

Het is nog Bouwvak! Dat betekent dat we deze week nog een paar dagen vakantie vieren! Daarom hebben we nog een paar leuke activiteiten voor jullie in petto! Zo komt de MoNoMaN morgen, donderdag 15 augustus ons terras plat spelen rond de klok van 20.30! Op vrijdag 16 augustus is er vervolgens een fietstocht van ongeveer 45 km en in de avond onze welbekende zomerbouwvakbarbecue, hiervoor kunnen jullie je nu aanmelden! Van 18.00 tot 21.00 uur, inclusief drankjes voor slechts € 27,50!
Geef je op via info@gebrandewaateren.nl of via 0547-333419!

zondag, 28 juli 2019 11:39

Aangepaste tijden Bazar van Jon

Jon Klein Breteler van de Bazar van Jon heeft in verband met de vakantie de tijden aangepast. Op de bovenstaande fot vind je alle benodigde informatie.

“Animo om nieuw te bouwen in Hengevelde is er genoeg”, weet Tonnie Wegdam, voorzitter van de plaatselijke ondernemersvereniging SIO. “Volgens onze gegevens zijn er circa 69 kavels beschikbaar. In de praktijk echter, zijn deze met name voor starters en senioren, haast niet te betalen. Daarom zijn we in gesprek gegaan met de gemeente Hof van Twente om te komen tot oplossingen. En die gaan er komen, zoveel is zeker”, benadrukt Tonnie Wegdam. “De gemeente denkt goed mee en is bereid het bestaande bestemmingsplan aan te passen om ruimte te maken voor circa 24 starterswoningen en circa 16 levensloopbestendige-, of wel; seniorenwoningen. Wil je kans maken op een van deze woning in Hengevelde, dan is het nú vooral belangrijk om je in te schrijven bij gemeente Hof van Twente zodat je op de kavelwachtlijst komt. De gemeente wil weten hoeveel serieus gegadigden er zijn. En het is ook de gemeente die op volgorde van inschrijving de kavels straks uitgeeft aan elke particuliere inschrijver. Je betaalt een bedrag voor inschrijving, maar verder verplicht het je nog tot niets. Inschrijven voor een kavel in Hengevelde doe je via de site van de gemeente (KLIK HIER).”

donderdag, 25 juli 2019 19:14

Ronald 25 jaar in dienst

Ronald Rikkert 25 jaar in dienst... Maandag 1 april was Ronald precies 25 jaar in dienst bij Bouwbedrijf Ten Heggeler. Ronald is in 1994 als timmerman begonnen en in de loop der jaren uitgegroeid tot een allround uitvoerende vakman. “Dit heuglijke feit vieren we vanavond samen met Ronald en Miranda tijdens het gezellige bouwvakfeest. Ronald gefeliciteerd met je 25-jarig jubileum! Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie!”, Bouwteam Ten Heggeler.

Pagina 1 van 169