zaterdag, 27 juli 2019 08:24

Oude foto's: Hulp gezocht

Wegdamnieuws kreeg de bovenstaande en onderstaande foto's binnen met de tekst:  "Ik heb een aantal foto’s van een stoomploeg demonstratie ergens in Nederland. Mijn eerste suggestie was Nieuwehorne, maar dat was niet juist. Afgelopen dinsdag kreeg ik van voormalig inwoner van Hengevelde de tip om daar eens navraag te doen. Bijgaand stuur ik enige foto’s gemaakt tussen 1970-1990 met het verzoek om te kijken of U iets bekends ziet. Meer foto’s staan op de website http://zcbs.erfgoedhaarlemmermeer.nl/cgi-bin/beeldbank.pl zoek op stoomploeg.Met vriendelijke groet, Ton van Soest Vrijwilliger Collectiebeheer / Fotocollectie Stichting Haarlemmermeermuseum De Cruquius
Wie weet welke personen er op de foto's staan? mail het naar redactie@wegdamnieuws.nl 

De laatste dag van de zomerfeesten was ondanks de hoge temperatuur een waar succes. Het bleek een goede zet om Davina Michelle, de grootste artiest van dit moment, om half 6 in de tent te zetten. (KLIK HIER voor een filmpje) Jong en oud genoten samen van deze rasartiest. Een bomvolle tent genoot van haar enthousiasme. Daarnaast was er veel publiek buiten die allemaal konden luisteren naar oa onze eigen MoNoMaN, Lennard Kiezenbrink. Ook was er veel vermaak op de goed gevulde straat, waar auto’s stonden en diverse straattheater-acts de mensen vermaakten. Bart Eshuis van het bestuur van Stichting Zomerfeesten Hengevelde: "Al met al kijken we, als organisatie, terug op een geslaagde editie. We zijn zeer tevreden en hopen dat iedereen weer genoten heeft. Daarnaast willen we van de gelegenheid gebruik maken om iedereen nogmaals te bedanken voor hun inzet, in welke vorm dan ook. Dankzij deze hulp konden we er een fantastisch feest van maken. We hopen dat we ook richting de volgende editie weer op jullie hulp kunnen rekenen." Hieronder de foto's.

Zes dagen Zomerfeesten zijn voorbij gevlogen. De organisatie is al druk bezig met opruimen en kan uw hulp goed gebruiken. Dus heb je vandaag niks te doen, kom dan naar de weide aan de Goorsestraat.

maandag, 24 juni 2019 06:42

Diede was de beste!

De jury heeft zich tussen het feestgedruis door gebogen over de inzendingen van de mooiste examenfoto. Jongeren gingen uit hun dak of lieten zich op de gevoelige plaat vastleggen in de relax modus maar uiteindelijk kon er ook hier maar een de beste zijn. Dat werd Diede ten Thije o/g Boonkamp middels een origineel filmpje! (KLIK HIER voor dat filmpje) Zo ging zij er met de prijs van 50 euro aan munten vandoor, beschikbaar gesteld door de Zomerfeesten. Examenkandidaten van 2020: Volgend jaar een nieuwe kans!

Het was turbulentie ten top met de vele podia op de zinderende zaterdagavond! (KLIK HIER voor meer foto's) Ga er maar aan staan: BaRRR BizaRRR; het domein van de mannen van de Loco Loco Discoshow. Het Buitenpodium was buitengewoon goed gevuld met de absolute top van de Nederlandse dance en hiphop komt voorbij. Het showbizzkoppel Maan en DJ Tony Junior trapten om 22:00 uur af. Daarna zorgen o.a. Kriss Kross Amsterdam en Mental Theo er met z’n allen voor dat het een avond werd om nooit te vergeten. En natuurlijk niet te vergeten: Kraantje Pappie! 

Pagina 1 van 57