donderdag, 08 juni 2017 15:45

Speciaal programma over de gouden Zomerfeesten op Hofstreek FM Speciaal

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Albert Vonkeman in het midden is ook in de uitzending van morgen Albert Vonkeman in het midden is ook in de uitzending van morgen

De vrijdagen 9 en 16 juni geeft Hofstreek FM ruim baan aam de Zomerfeesten. De zender heeft de in Hengelo woonachtige Wegdammer Gijs Eijsink gevraagd op beide dagen een programma te presenteren van twee uur dat geheel gewijd zal worden aan het Hengeveldse feest dat – zoals overal bekend is – deze maand de vijftigste aflevering beleeft. Gijs, medewerker van Wegdam Nieuws, werkte tussen 1970 en ’86 voor respectievelijk de Rono, Radio Oost en Omroep Gelderland. Hij heeft bij deze regionale omroepen voor de sportprogramma’s gewerkt als presentator en als verslaggever. Beide vrijdagen pakt hij ’s ochtends tussen 10 en 12 uur in de studio van Hofstreek FM in Goor zijn oude stiel weer op. Hengeveldenaar Jan de Wit tekent voor de productie en techniek.

 

In de uitzending van vrijdag 9 juni praat hij in het eerste uur met een aantal stille krachten van de Zomerfeesten. Rikie Broekkamp en de echtparen Vonkeman en Johan Broekkamp zullen als gast in de studio door Gijs worden geïnterviewd. Tussen 1 en 12 uur zijn oa vertegenwoordigers van de programmacommissie van de Zomerfeesten te gast. Zij zullen uitgebreid vertellen over wat er tijdens de 50ste Zomerfeesten zoal te horen, te zien en mee te maken zal zijn.

1987 Zomerfeesten   161 silvio

Riny de Wit, voormalig zanger van Silvio

Op 16 juni spreekt Gijs telefonisch met oa Riny de Wit, voormalig zanger van Silvio, de band die 16 keer op de Zomerfeesten heeft gespeeld.  Hij spreekt met Hilco ter Heide, de voormalige zanger van de Buffoons en met Ingrid Kup, de zangeres uit Goor die in 1971 tijdens een grote talentjacht op de Zomerfeesten als winnares uit de bus kwam en die later als Little Eve met Mouth als duo weer op de feesten heeft opgetreden. Van deze artiesten zullen in het programma ook bekende nummers worden gedraaid.

Kasper<<Kasper Put

Tussen 11 en 12u zullen oud-voorzitter Hennie Tuinte geïnterviewd worden en Kasper Put die bij de vijftigste Zomerfeesten voor het eerst als opperhoofd van het evenement fungeert.
Op beide vrijdagen zullen van de lange rij van artiesten die in Hengevelde hebben opgetreden, bekende hits worden gedraaid. Het speciale nummer Hengevelde, dat lang geleden ter ere van de feesten is gemaakt door Paulo Passionato & the Pennys from Heaven zal uiteraard niet ontbreken.


Dus stem af op het speciale Zomerfeestprogramma van Hofstreek FM op vrijdag 9 en 16 juni tussen 10 en 12 uur. Van harte aanbevolen.

Hofstreek FM is via de ether te beluisteren op FM 107.60 MHz en op FM 107.00 MHz (Markelo en buitengebied).
Digitaal via Caiway kanaal 787
Digitaal via Ziggo kanaal 787
Digitaal via KPN kanaal 364
Op internet via de meerdere mediaplayers  www.hofstreek.nl
Via Tunein Hofsteek Omroep

big-mouth-little-eve-

 

buffoons

De Buffoons met Hilco ter Heide uiterst links

Lees 4021 keer Laatst aangepast op vrijdag, 09 juni 2017 00:32
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

www.wegdamnieuws.nl

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.