zaterdag, 17 juni 2017 06:42

Ook vanmiddag en zondagmiddag museum 50 jaar ZF open Speciaal

Geschreven door
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Waarschijnlijk hebt u al wel iets gezien op Facebook.... de spiegeltent staat weer op het feestterrein. Na jaren van afwezigheid is de tent speciaal voor het 50-jarige jubileum weer opgebouwd. De tent is vanmiddag en zondagmiddag omgebouwd tot een speciaal ZF-museum. Ook gisteravond was het museum open. In het museum zijn oude video's en foto's te bekijken van de afgelopen jaren. Tevens zijn er veel oude krantenartikelen en brieven in te zien. Een echte aanrader!

Vanmiddag optreden van de schoolkinderen en familiematinee

Vanaf 13.45 uur bent u allen van harte welkom in de Feesttent. De kinderen van de petrusschool verzorgen een spetterend dansoptreden. Daarna is het tijd voor het alom bekende familiematinee. Filmpjes, foto’s, optredens en interviews over 50 jaar Zomerfeesten. En omdat de Zomerfeesten dit jaar 50 jaar oud zijn, zal deze middag in het teken staan van de rijke geschiedenis van het evenement. Alle voorzitters zullen aanwezig zijn en eveneens een groot aantal gasten die allemaal op de een of andere manier een rol hebben gespeeld tijdens de Zomerfeesten. Zo komt de hele periode vanaf 1967 voorbij. Paul Wegdam presenteert de middag die gehouden wordt in de sfeervolle tent rechts op het feestterrein.

Lees 4213 keer Laatst aangepast op zaterdag, 17 juni 2017 09:34
Redactie WegdamNieuws3

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

www.wegdamnieuws.nl

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.