zondag, 12 januari 2020 05:58

Remi Leferink en Lian Knol nieuwe jonkheer en jonkvrouw De Höftemennekes

Geschreven door

Het was een bijzondere avond gisteren bij geitenboerderij Veelers. Hier werd namelijk bekend gemaakt wie de nieuwe jonkheer en jonkvrouw van de Hengeveldse carnavalsvereniging zijn in 2020. De eer viel te beurt aan Remi Leferink en Lian Knol. Tevens werd bekend dat Wouter Horstink en Dorien Rupert de adjudant zijn. Zij zijn de opvolgers van Rick ten Buuren en Nieke Stortelder. Hun voorgangers Gijs Pierik en Marjon Stokkers waren in 2018 de allereerste jonkheer en jonkvrouw. Allen van harte proficiat en we komen jullie ongetwijfeld tegen tijdens Carnaval 2020!

84E7EB20 FFC7 427D 9D60 F9B2FE74FF81

Laatst aangepast op zondag, 12 januari 2020 11:11
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.