dinsdag, 14 januari 2020 08:05

Digitale Höfte nummer 2 online weer met…..Splinters!

Geschreven door
De meeste adverteerders zijn inmiddels bereikt en hulde aan de blijvers! Zij maken het mogelijk dat het 53 jaar oude dorpsblad een digitale doorstart kan maken. Ouderen blijven op deze wijze voorzien van de benodigde informatie wat kerknieuws betreft maar ook andere noodzakelijke info blijft overzichtelijk beschikbaar. Zoals vaker op deze site vermeld: Het zijn de plaatselijke ondernemers die de kerstverlichting en dergelijke mogelijk maken: Denk aan onze adverteerders!
Laatst aangepast op dinsdag, 14 januari 2020 08:08
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.