woensdag, 12 februari 2020 06:09

Het eerste jaar

Geschreven door

Al die allereerste keren
in dat allereerste jaar,
waarbij je terugdenkt aan de
laatste keren met elkaar. 

Het is al een jaar geleden dat we helaas afscheid hebben moeten nemen van mijn maatje en lieve vader van Romee en Tess, Ruben Rouwenhorst. Het afgelopen jaar hebben we enorm veel steun gehad van familie, buren, vrienden, collega's, werkgevers, fietsmaten en bekenden. De vele bezoekjes bij ons thuis aan de Markesingel hebben ons goed gedaan en doen ons nog steeds goed. We halen samen herinneringen op en maken nieuwe herinneringen met Saar, onze 4-voeter. Ruben zei, toen hij wist dat zijn einde naderde, dat we veel steun zouden hebben aan Saar en daarin had hij gelijk. Tijdens het condoleren bij ons aan huis stond er een collectebus voor de Alpe d'HuZes. We hebben een bedrag van ruim 2200 euro over kunnen maken. Hier zijn we iedereen dankbaar voor. Voor al jullie steun en medeleven, ook tijdens de ziekteperiode van Ruben, willen we jullie bij deze hartelijk bedanken.

Lieve groet,

Marielle Rouwenhorst
Romee - Jordi
Tess

Laatst aangepast op maandag, 10 februari 2020 22:19
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.