woensdag, 12 februari 2020 12:56

Kom de Wereldgebedsdag met ons vieren. Een wereldgebeurtenis!

Geschreven door

Kom de Wereldgebedsdag met ons vieren. Een wereldgebeurtenis! Waarbij we wereldwijd" Samen bidden, samen vieren en samen delen. “Honderdduizenden mensen voelen zich, in 170 landen, deze dag verenigd door gebed, 24 uur lang, over de hele wereld. Dit jaar hebben de vrouwen uit Zimbabwe de oecumenische viering voorbereid. We willen als een warme deken om hen heen staan. En vrijdagavond 6 maart 2020 wordt het gevierd o.a. in de dakkapel in Hengevelde. Het thema is “Sta op en ga". De voorbereidingsgroep van Hengevelde Goor en Diepenheim nodigt u van harte uit. De bijeenkomst begint om 19.00 uur.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.