vrijdag, 14 februari 2020 17:17

In het zonnetje gezet; CDA-raadsleden bedanken Leo Vreman op Valentijnsdag

Geschreven door
Volgens traditie zet het CDA Hof van Twente vrijwilligers op Valentijnsdag in het zonnetje. Vandaag werd Leo Vreman verrast door CDA-raadsleden Miriam Doeschot en Eric Raanhuis uit Hengevelde. Ruim 30 jaar geleden begon Leo zijn vrijwilligerswerk in Hengevelde als lector en al snel ook als voorganger. Tot vandaag de dag zien we Leo als voorganger bij avondwakes en afscheidsvieringen. Voor velen is Leo daarnaast de kracht achter dorpsblad de Höfte. Sinds dit jaar verschijnt de Höfte in een digitale versie op de website van Wegdamnieuws. Meer als 20 jaar verzorgde Leo de uitgifte van het dorpsblad. 

Vele uren, avonden en weekenden tijd gingen daar naar uit. Een ongeluk thuis maakte dat de uitgifte van de laatste edities van de Höfte in de oude vorm in het gedrang leken te komen. Maar ook daar werd een oplossing voor gevonden. Vanuit het Wiedenbroek werkte Leo de laatste drie edities uit met de hulp van zijn vrouw Lies en de kinderen. Leo Vreman, een Hengeveldenaar met een groot hart voor de gemeenschap. Namens het CDA dank voor je inzet als vrijwilliger voor Hengevelde!

Laatst aangepast op vrijdag, 14 februari 2020 17:20
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Meer in deze categorie: « De 1e Comedy Night in Hengevelde!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.