maandag, 23 maart 2020 14:29

Muziekcafé de Marke: De afgelastingen

Geschreven door

De corona-uitbraak raakt ons allemaal; ook Muziekcafé de Marke in Hengevelde. Wij hanteren de opgelegde richtlijnen van het RIVM en de overheid strikt. De gezondheid van de bezoekers, de muzikanten en de vrijwilligers staat bovenaan. De muziekcafés op woensdag, 1 april (geen grap), en op woensdag, 6 mei, zullen dan ook geen doorgang vinden. Woensdag, 3 juni, wordt een vraagteken.

Op zondag, 7 juni, wordt tijdens het MHT-Zomerfeest 2020 bij de Gebrande Waateren in Hengevelde het beoogde volkslied van Hengevelde live gezongen. De orkestband van dit lied is klaar en is erg mooi geworden. Het lied wordt nu door een zanger(es) thuis ingezongen en binnenkort in een professionele studio op Cd gezet.

Gaat zondag, 7 juni, vanwege de corona-uitbraak niet lukken, dan wordt het MHT Zomerfeest 2020 - en dus ook de presentatie van het volkslied - verschoven naar september.

Ik houd u op de hoogte.

Jan Mulleman

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.