woensdag, 25 maart 2020 18:35

Eerste coronabesmetting in Hengevelde een feit

Geschreven door

Vandaag is in Hengevelde het eerste geval van coronabesmetting gemeld, zo werd zojuist aan de redactie doorgegeven. Het gaat om een man op leeftijd. De man was al slecht in orde, de eerste signalen duidden echter niet op corona. Vanmiddag werd na onderzoek alsnog bekend dat het wel om een coronabesmetting gaat. De man is thuis en blijft hier voorlopig ook. Het aantal besmettingen en dodelijke slachtoffers in Nederland als gevolg van het coronavirus blijft stijgen. In de afgelopen 24 uur zijn er 80 nieuwe sterfgevallen gemeld en 852 nieuwe geregistreerde besmettingen bij gekomen. Een stijging ten opzichte van gisteren.

Laatst aangepast op woensdag, 25 maart 2020 20:26
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.