donderdag, 04 juni 2020 11:54

Geslaagd? De vlag mag uit; Stuur je foto in!

Geschreven door

Het is al weken bekend:'Er komt één landelijk feestmoment waarop eindexamen­scholieren kunnen vieren dat ze geslaagd zijn'. Vandaag, donderdag 4 juni is uitgeroepen tot de dag waarop de vlag in top mag. Na zolang keihard werken, soms zwaar, soms met gemak, zeer verdiend, onverdiend maar wie maakt het wat uit! Je diploma heb je nu op zak. Vandaag dus vieren geslaagde scholieren in heel Nederland het einde van hun middelbare schooltijd. Laat dit weten aan Wegdamnieuws!

Stuur je foto in naar redactie@wegdamnieuws.nl of app naar 06-10175105 of 06-30383246 en maak kans op de origineelste foto waarmee je mooie prijzen kunt winnen!

grrrrrrrrrrrrrrrrr

Laatst aangepast op donderdag, 04 juni 2020 09:16
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.