donderdag, 25 juni 2020 05:19

Corona nekt de Hengeveldse Revue

Geschreven door
Geen Frank de Wit in 'de tonne' eind dit jaar Geen Frank de Wit in 'de tonne' eind dit jaar

Ook voor de Carnaval gaat het vervolg van 2020 en het begin van 2021 er anders uitzien dan ooit tevoren, dit vanwege het coronavirus. Het bestuur gaf gisteren het volgende te kennen: "Ondanks de aangekondigde versoepelingen per 1 juli aanstaande moeten wij als CV de Höftemennekes vasthouden aan een negatief besluit. Zo lang de 1,5 meter van kracht blijft, kunnen we helaas onze revue, het jonkheer & jonkvrouw bal en het carnavalsfeest 2021 niet organiseren en vieren zoals we gewend zijn. Uit voorzorg moeten we voor nu dus helaas beslissen om alle officiële activiteiten voor het komend seizoen te cancellen. Maar van tijd tot tijd gaan we uiteraard, afhankelijk van de actuele status, bekijken wat er tijdens deze geplande weekenden eventueel wel mogelijk is. En wie weet krijgt het alsnog een verrassende wending. Wie zal het zeggen..."

 Schrap de data dus nog niet definitief uit de agenda.

* Revue, weekend 6,7 en 8 november
* JoJo bal, tweede zaterdag in januari, 9 jan 2021
* Carnaval, 11 t/m 16 februari 2021

 

Laatst aangepast op woensdag, 24 juni 2020 22:38
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.