woensdag, 05 augustus 2020 05:29

Vrijdag 14 augustus Coronix als afsluiter vakantie

Geschreven door

Volgende week vrijdag is het al zover, dan is het alweer de laatste dag van de vakantie. Maar niet getreurd, want op deze dag vindt het alternatieve evenement voor Houtdorp, CORONIX, plaats. Graag zien wij alle kinderen die zich voor de vakantie hebben opgegeven op het sportpark van WVV'34 voor een gezellig dagdeel vol (water)spelletjes en games. Hierbij volgt wat extra informatie.

  • Het programma duurt voor de kinderen van groep 3 t/m 5 (van afgelopen schooljaar) van  9.30 - 12 uur.
    De groepen 6 t/m 8 zijn welkom vanaf 14.00 uur tot 16.30.
  • We zien jullie graag op het sportpark van WVV '34!!
  • Er zijn een aantal waterspelletjes, dus trek je zwemkleding aan en neem een handdoek mee.
  • Voor drinken en een snack wordt gezorgd.

Daarnaast vragen wij nog steeds aandacht voor de basisregels rondom Cornona. Dus heb je klachten (koorts, neusverkouden, etc.) blijf dan thuis. We houden ook tijdens Coronix 1.5 meter afstand en wassen regelmatig onze handen. Op het sportpark zijn handzeep en desinfectiemiddelen aanwezig.

  • Heb je nog vragen? Of wil je ons tijdens Coronix bereiken, bel dan naar 06-55786017 (Ritschie Rouhof) of 06-44004043 (Erika Schreijer).

Graag tot 14 augustus/

Culturee Werkgroep Markering

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.