dinsdag, 15 september 2020 07:54

Wilfried neemt na vele jaren afscheid

Geschreven door

Jeugd en Jongeren Werk Hengevelde heeft na 12 jaar lid te zijn geweest afscheid genomen van Wilfried Hartgerink. Jeugd jongeren werk organiseert ongeveer elke 8 weken een informatieve of leuke actieve avond voor jeugd, die van de basisschool komen en naar de 1e en 2e jaar van het voortgezet onderwijs gaan. De laatste 2 jaar stond Wilfried bekend als een doortastende voorzitter. Er is hem een kleine attentie aangeboden voor zijn inzet. De voorzittershamer heeft hij doorgegeven aan Annemiek Zwienenberg. Wij als leden van jeugd jongeren werk wensen Annemiek heel veel plezier en succes.

wilfried 1

Laatst aangepast op dinsdag, 15 september 2020 08:00
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.