maandag, 05 oktober 2020 16:03

Toch iets te lachen bij Theater De Reggehof in Goor?

Geschreven door

Ondanks de aangescherpte maatregelen en geen ontheffing voor Theater de Reggehof in Goor, valt er toch wat te lachen. Aanstaande vrijdag 9 oktober staat Rosa da Silva op het podium. Voor een intiem gezelschap speelt Rosa da Silva haar melancholische cabaret voorstelling ‘Daar moet je heen’.
In hoog tempo wisselen Drentse nuchterheid en fado-ingrediënten vanuit haar Portugese roots elkaar af. In de voorstelling ‘Daar moet je heen’ neemt Rosa da Silva je mee naar haar deelname aan de Mini Playbackshow van Henny Huisman in 1995. Ze blikt terug en ze rekent af. Met haar Drentse en Portugese roots en met het gelach om haar geboortedorp Klazienaveen. Net als in de Mini Playbackshow moet je om een ster te kunnen worden je je anders voordoen dan je bent!
Tijdens de voorstelling ‘Daar moet je heen’ wisselen temperament en nuchterheid elkaar af tijdens haar schurende personages die voor plaatsvervangende schaamte zorgen. Ze zingt en speelt en maakt de clichématige strijd tussen stad en provincie akelig herkenbaar!
Rosa da Silva winnaar Amsterdams Kleinkunst Festival
In april 2019 nam Rosa da Silva de jury- én publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival mee naar huis. Nu maakt ze haar eerste avondvullende voorstelling ‘Daar moet je heen’.
“De overstap van muziektheater naar kleinkunst lijkt een goede keuze. Hier is ze helemaal de baas van het podium" – Patrick van den Hanenberg, Theaterkrant

LET OP: Laatste Kaarten!
Rosa da Silva ‘Daar moet je heen’
Vrijdag 9 oktober
Aanvang 20.00 uur
Tickets €15,-
Theater De Reggehof Goor


Meer info en tickets kijk op www.reggehof.nl 

Laatst aangepast op maandag, 05 oktober 2020 16:06
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.