woensdag, 18 november 2020 12:05

Reminder: Stichting Petrusschool Cartridge Fonds op zoek naar zegeltjes Coop Hengevelde

Geschreven door

De Coop heeft op dit moment een  actie, waarbij je kunt sparen voor gezelschapsspelletjes. Mocht je deze spaarzegels krijgen, maar er zelf niets mee doen, dan heel graag inleveren op de Petrusschool.
Dankzij een gift van Stichting Petrusschool Cartridge Fonds was het enkele jaren geleden al mogelijk om een geweldige spellen-collectie aan te schaffen. Ook dit jaar mogen we weer gebruik maken van een gift van het Petrusschool Cartridge Fonds om de collectie verder aan te vullen.
In combinatie met de actie van de Coop kunnen de leerlingen weer gezellige en leerzame spelmomenten ervaren. Wij willen naast de zegels ook aan iedereen vragen lege cartridges niet weg te gooien, maar in te leveren bij de Petrusschool. Ook is het hier mogelijk om lege cartridges in te leveren, waarvoor alvast dank!

Laatst aangepast op woensdag, 18 november 2020 13:41
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.