maandag, 18 januari 2021 16:47

HofMarketing heeft 5.000 blikken soep uitgedeeld!

Geschreven door

5.000 blikken soep verspreid in Markelo, Diepenheim, Goor, Hengevelde, Bentelo en Delden

Het team van HofMarketing heeft eind december en begin januari 5.000 blikken soep verspreid als ludieke inwonersactie. De soepblikken zijn in diverse wijken en buitengebieden voor de deuren neergezet, aangeboden aan tehuizen en uitgedeeld op markten in heel Hof van Twente. Inwoners waren verrast en reageerden enthousiast. Ze kregen super leuke reacties op straat van mensen die langsfietsten of liepen. Een inwoner die langsfietste riep: ‘Bedankt voor de heerlijke soep en succes vandaag!’ Ook op social media kreeg de stichting, die zich inzet voor het leefklimaat van de inwoners in de Hof, leuke berichten van mensen die de actie konden waarderen.

HofMarketing is er voor alle inwoners, ondernemers en bezoekers, op het gebied van wonen, werken en recreëren. Samen werken we aan de missie om Hof van Twente mooier en mooier te maken. Daarom heeft HofMarketing 5.000 mensen warm gemaakt om te laten zien hoe mooi en fijn het leefklimaat is in de Hof, houd jij hun ook warm? Ga naar hofmarketing.nl/projecten/word-donateur en word donateur van ons.

210118 Einde soepactie HofMarketing foto 1 Custom

Laatst aangepast op maandag, 18 januari 2021 16:50
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.