woensdag, 27 januari 2021 05:18

Happy Stones Hengevelde, zoek een mooie plek in Hengevelde om je steen neer te leggen

Geschreven door

Een initiatief van de uit Delden afkomstige Juf Maud Sanders van de Petrusschool uit Hengevelde: Happy Stones Wie doet er mee? Een leuke activiteit voor jong en oud. Creatief bezig zijn en daarna lekker in beweging in je eigen omgeving. Het werk als volgt:

Zoek in je omgeving een paar mooie stenen en verander die in vrolijke stenen waar je blij van wordt. Schrijf op de achterkant Happy Stones Hengevelde met het Facebook teken. Om te zorgen dat ze mooi blijven in de buitenlucht kun je ze lakken. Zoek een mooie plek in Hengevelde om je steen neer te leggen.
Doordat verschillende mensen deze stenen maken en neerleggen kun je lekker gaan wandelen en hopelijk kom je dan deze mooie stenen tegen. Maak een foto en plaats deze op de Facebookpagina: Happy Stones Hengevelde.
Zo kom je misschien je eigen stenen wel weer tegen op Facebook. Vind je een mooie steen dan mag je deze op een nieuwe plek leggen of je mag hem meenemen naar huis. Maar als je hem meeneemt dan zou het leuk zijn dat je thuis een nieuwe maakt en deze weer een mooie plek in Hengevelde geeft.

Laatst aangepast op woensdag, 27 januari 2021 09:55
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.