zondag, 21 februari 2021 11:43

Het is lente! Stuur je eigen lentefoto in!

Geschreven door

De bovenstaande foto is genomen aan de Diepenheimsestraat na een tip van een lezer. Waar afgelopen zondag nog een dik pak sneeuw lag, staan nu sneeuwklokje te ‘shinen!’ Na de sneeuw en het ijs van afgelopen week wordt het dit weekend naar verwachting historisch warm. Vandaag kan het kwik zomaar 19 graden aantikken, een record?

Als het kwik de komende dagen 20 graden haalt, dan zou het zelfs kunnen dat het record van 1912 wordt benaderd. Toen verschilde de temperatuur in februari maar liefst 37,5 graden. 

Heb je zelf een mooie lentefoto? Stuur het naar de redactie van Wegdamnieuws!

lente 2 Custom

Laatst aangepast op zondag, 21 februari 2021 11:48
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.