woensdag, 21 mei 2014 00:00

Morgen verkiezingen voor het Europees Parlement

Geschreven door

Annie Schreijer-Pierik uit Hengevelde is één van de bekendste gezichten op de Europese kandidatenlijst in Nederland.Zij vindt het belangrijk om naar Europa te gaan vanwege de vrede en veiligheid, maar ook vanwege de economie en met name de landbouw. Naar haar mening worden de toekomst van de jeugd, haar banen en het eigendom van bedrijven de komende jaren bepaald in de Europese politiek.

Ook voor ambulancezorg in de grensstreek en platteland, tegen schadelijke accijnsverhogingen van dit kabinet en de belangrijke digitale agenda (internet en aansluiting bij digitale ontwikkelingen) hebben haar volle aandacht, zo liet ze weten in gesprek met jongeren van het CDJA afdeling Overijssel en Twente dat iedereen oproept, los van eigen voorkeur, te gaan stemmen op 22 mei onder het motto:

Brussel blijkt best dichtbij.

Laatst aangepast op donderdag, 22 mei 2014 14:21
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.