vrijdag, 23 mei 2014 00:00

Expositie in het buurtgebouw ‘t Kaspel 29 mei t/m 1 juni

Geschreven door

Wij, Hermien Wissink en Tineke Goorhuis houden van 29 mei t/m 1 juni een expositie in het buurtgebouw ‘t Kaspel. We vinden het leuk om te laten zien dat onze buurtvereniging actief en betrokken is in de Hof van Twente. Daarom wordt dit weekend het gebouw decoratief aangekleed met bloemen en decoraties van Hermien Wissink. Er hangen schilderijen van Tineke Goorhuis en haar cursisten en van Ellen van den Hooven.

Tevens kan men vanuit ‘t Kaspel op pad voor een mooie fiets- en/of wandelroute. Bij terugkomst kan men dan tegen vergoeding een klein Twents Thee-en Koffie uurtje proeven.Elke dag zijn er wisselende extra activiteiten,onder andere:

Voetencheck, Edelsmid sieraden maken, Theater, Stoelmassage, Streetdance, Schminken, kleine workshop Schilderen en Boetseren.

Deze zijn te vinden op de site van www.atelierdeschoppe.nl/nieuws.

De activiteiten worden gepresenteerd door diverse buurtgenoten.

 Laatst aangepast op vrijdag, 23 mei 2014 09:21
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.