vrijdag, 27 april 2018 05:31

Vandaag: Opblaasbaar attractiepark voor de kinderen!

Geschreven door

Vandaag is het Koningsdag. Een dag die ook in Hengevelde volop in het teken staat van feestelijke en sportieve festiviteiten. Vanaf 9.45 uur is iedereen welkom op het Rupertserve voor de sponsorloop van de familie Pierik Pierik Niehoes voor het goede doel KWF. In de middag wordt er weer een gezellige fietstocht georganiseerd. Dit jaar zal dit worden georganiseerd door Café 't Kooltje / Bistro de Kolenbrander. Tijdens de fietstocht zijn er diverse spelletjes en een gezellige centrale post.

O.a. Wipe-out baan bekend van TV

In het weitje naast de Kolenbrander wordt een opblaasbaar attractiepark opgebouwd voor de kinderen. Hier zullen diverse grote opblaasbare attracties staan waaronder een heuse Wipe-out baan. Deze attractie is bekend van TV. Ook daar was het een grote uitdaging voor de deelnemers om de overkant te halen. Spring van bal naar bal zonder er vanaf te vallen. Lukt het jou? Bij de TV variant zat er water onder de ballen. Bij deze versie is er een valkussen rondom de ballen gecreëerd. Hierdoor is de attractie veilig voor jong en oud. Terwijl u gezellig geniet van een borrel of een hapje kunnen de kinderen heerlijk spelen. Er zal speciaal voor de kleinste kinderen een extra speelparadijs worden ingericht tussen café 't Kooltje en de Witte Prinses. De kant van de straat wordt afgezet met hekken.

 

Springkussen Mega Balls Huren Hüpfburg Mega Balls Mieten-1024x768

7f458f1b-a2e9-476b-97e7-d02152a64d10

a8f21694-81d9-4c37-94e2-53004a1801e2

HSC-VASC-clinic-34-1024x683

Oproep jeugd Hengevelde: Organiseer het leukste spel en win €100,-

Voor de organisatie van de spelletjes zijn we nog op zoek naar enthousiaste jongens en meiden die een spel willen organiseren! Wij zoeken maximaal 8 spellen. Mochten er meer aanmeldingen komen dan gaat een onafhankelijke commissie beoordelen wie het leukste spel heeft bedacht. Er zijn 3 geldprijzen (€100,-, €75,- en €50,-). Dus meedoen is zeker de moeite waard. De uiteindelijke winnaar wordt bepaald door de deelnemende fietsgroepen. Meedoen mag vanaf groep 8. Aanmelden kan via info@bistrodekolenbrander.nl

Veiligheid kinderen inzake Needsestraat / Goorsestraat

Er zal speciaal voor de kleinste kinderen een speelparadijs worden ingericht tussen café 't Kooltje en de Witte Prinses. De kant van de straat wordt afgezet met hekken. Voor de oudere kinderen is er dus een opblaasbaar attraktieparkt aan de kant van de Needsestraat. Ook hier zal d.m.v. hekken veel aandacht zijn voor de veiligheid van de kinderen. 

Opgave en start fietstocht

Inschrijven voor deelname aan de fietstocht kan as vrijdag vanaf 12.00 uur bij café 't Kooltje / Bistro de Kolenbrander. Je kunt starten aan de fietstocht tussen 12.30 uur en 14.00 uur.

"We hopen op goed weer en veel deelname. De ouderraad van de school heeft de toegekende subsidie van de ZF omtrent koningsdag geïnvesteerd in leuke attrakties voor de kinderen. Een mooie uitbreiding van het programma. Laten we er samen met heel Hengevelde een ouderwets gezellige dag van maken", aldus Brian Kuipers. Tot as vrijdag en vergeet niet de sponsorloop!

 

Laatst aangepast op vrijdag, 27 april 2018 06:43
Redactie WegdamNieuws3

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.