woensdag, 19 maart 2014 01:00

Jongste stemgerechtigde uit Hengevelde

Geschreven door

Janine ten Heggeler uit Hengevelde stemde exact op het moment dat ze 18 werd. Dat wil zeggen om 18.30 uur op 19 maart 2014, op de minuut 18 jaar nadat ze geboren werd. Samen met moeder Lianne en vader Marcel kwam ze op het stembureau in sporthal de Marke.

Rechts op de foto zie je de Hengeveldse lijsttrekker van het CDA, Harrie Scholten, die erop toezag dat de stem netjes in de bus werd gedeponeerd. Achter Janine zie je de ook uit Hengevelde afkomstige Ellen te Riele, die namens de VVD op de kieslijst staat.Redactie WegdamNieuws3

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.