vrijdag, 07 december 2018 13:42

Jongeren Werk Hengevelde naar de slechtste ooit

Geschreven door
Vrijdag 30 november is Jeugd en Jongeren Werk Hengevelde, met 2 grote bussen van Ter Doest naar een wedstrijd van FC Twente geweest. Clint Veelers:”Wat wij vooraf niet wisten was dat deze wedstrijd waarschijnlijk de boeken in gaat als de aller slechtste wedstrijd sinds tijden. Maar desondanks was de sfeer onder de kinderen er absoluut niet minder om. Er werden in de bus al talloze liedjes gezongen, veelal over FC Twente en door de dames vooral Top40 hits. Eenmaal aangekomen met een kaartje en consumptie muntje heeft iedereen snel de stoel gezocht boven in het stadion, en zo hebben we helaas het verlies op Jong Ajax mogen ervaren.
Hoe harder de doelpunten ook om de oren vlogen, des te harde begonnen de kinderen te juichen en te zingen. Na afloop werd er weer luid gezongen en was iedereen het verlies op Jong Ajax meteen al weer vergeten. Wij hopen dat iedereen een leuke avond heeft ervaren. En zien jullie graag de volgende keer weer”.
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.