zondag, 17 maart 2019 11:43

Collecte ReumaNederland deze week in Hengevelde

Geschreven door
In de week van 18 t/m 23 maart vindt weer de landelijke collecte  plaats van ReumaNederland. Voorheen Reumafonds.
Waarom hebben wij uw steun nodig?
 
Meer dan twee miljoen Nederlanders hebben reuma, waarbij artrose het meest voorkomt. Daarmee is reuma helaas de meest voorkomende chronische ziekte in Nederland. Reuma beperkt je thuis, op school, op het werk. Door ernstige pijn en vermoeidheid, beschadigde spieren en kapotte gewrichten die moeilijk bewegen.
Met de opbrengst van de collecte helpt u mee aan het doel dat ReumaNederland nastreeft. Een betere kwaliteit van leven voor mensen met reuma. Er is nog steeds wetenschappelijk onderzoek nodig om dit doel te bereiken. Naast het financieren van wetenschappelijk onderzoek geeft ReumaNederland ook voorlichting en komen ze op voor de belangen van mensen met reuma in de politiek en zorg.

Tikkie aan de deur
Nieuw dit jaar is dat alle collectanten een QR-code op hun legitimatiebewijs hebben staan. Door deze code te scannen kan eenvoudig via een Tikkie een donatie worden gedaan voor de collecte. 
ReumaNederland werkt nauw samen met organisaties van behandelaars en patiënten.
Voor actuele informatie  over reuma en ReumaNederland kunt u onze website bezoeken: www.reumanederland.nl 

Namens ReumaNederland,    
Comité Hengevelde
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.