woensdag, 10 april 2019 16:25

Zaterdag plantenruildag Hengevelde

Geschreven door
Op zaterdag 13 april wordt bij Kaasboerderij Keuper weer de jaarlijkse (tuin) plantenruildag gehouden. Uit de grote tuin van de kaasboerderij is veel materiaal verzameld wat mag worden meegenomen. Maar om ook dit jaar weer een gevarieerd aanbod te hebben, verzoekt de organisatie bezoekers zo mogelijk zelf ook materiaal mee te brengen (zeker niet verplicht!). Te denken valt hierbij aan stekken, zaden, struikjes, bolletjes, pollen, (dahlia-)knollen, aardbeien-/groenteplantjes e.d.  Kortom wat u zelf over heeft in de tuin.  Alles is welkom. De ruildag begint om 9.30 uur.
Zoals elk jaar gaat alles met gesloten beurs.
De organisatie hoopt op een goed bezochte gezellige dag met een gevarieerd aanbod.
Voor vragen: 06-20067761.
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.