dinsdag 16 juli 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Zaterdag plantenruildag Hengevelde

  • woensdag, 10 april 2019 16:25
  • Geschreven door 
Op zaterdag 13 april wordt bij Kaasboerderij Keuper weer de jaarlijkse (tuin) plantenruildag gehouden. Uit de grote tuin van de kaasboerderij is veel materiaal verzameld wat mag worden meegenomen. Maar om ook dit jaar weer een gevarieerd aanbod te hebben, verzoekt de organisatie bezoekers zo mogelijk zelf ook materiaal mee te brengen (zeker niet verplicht!). Te denken valt hierbij aan stekken, zaden, struikjes, bolletjes, pollen, (dahlia-)knollen, aardbeien-/groenteplantjes e.d.  Kortom wat u zelf over heeft in de tuin.  Alles is welkom. De ruildag begint om 9.30 uur. Zoals elk jaar gaat alles met gesloten beurs.
De organisatie hoopt op een goed bezochte gezellige dag met een gevarieerd aanbod.
Voor vragen: 06-20067761.
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Ja - 52.7%
Nee - 40.5%

Aantal stemmen: 222
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juli 4, 2019

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als je je werk puur doet voor het geld

dat is pas armoede

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren