dinsdag 23 juli 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Hengover en Beachtennis Hengevelde slaan de handen ineen

  • zondag, 21 april 2019 12:30
  • Geschreven door 

Op 27 juli aanstaande gaan voor de eerste keer Hengover & Beachtennis Hengevelde het toernooi samen organiseren. Beiden hebben afgelopen jaar een uitstekend jaar gedraaid en willen dat erg graag voortzetten. Thom Hartgerink: ‘’Het idee kwam erg spontaan. Wij wisten dat Beachtennis Hengevelde graag naar een nieuwe locatie wilde verkassen. Ze hadden bij ons nagevraagd hoe het precies zat met het huren van de grond en locatie. Daarna kwamen we al gelijk tot het idee om samen te gaan werken en Beachtennis Hengevelde nog groter te krijgen. Voor beide partijen is dit een leuke, sportieve uitdaging!’’ Beachtennis is een fantastische nieuwe sport waarbij de beachvolleybal regels samenkomen met de populaire sport tennis. Het wordt gespeeld op het zand, met een beachtennisracket en een lichte tennisbal. Je speelt 2 tegen 2 en de teams mogen gemengd zijn. Teams van maximaal 3 personen. Het kan zowel prestatie als op recreatieniveau worden gespeeld.

Emily Kuipers: ‘’Samen met Tijmen Katier organiseer ik dit evenement al 5 jaar vanuit de jeugdcommissie van de Wegdamse TC. Het is voorgaande jaren iedere keer positief uitgevallen met het aantal deelnemers en het schitterende weer. De deelnemers komen ook vanuit allerlei verschillende plaatsen, dus het heeft de laatste jaren al aardig aangeslagen. Dit lijkt ons een geweldige kans om uit te breiden en het beachtennis toernooi nog levendiger te maken in Hengevelde en omstreken!’’

beachhengevelde2

Hengover zelf is nog niet klaar met de nieuwtjes. Meer informatie over het concept en de line-up volgt snel!

De inschrijving voor het toernooi is geopend en tickets voor het evenement zijn verkrijgbaar. Voor het beachtennis toernooi haal je een teamticket. Dit ticket is voor max. 3 personen en geeft je deelname aan het toernooi en toegang tot het Hengover feestterein!

Klik HIER voor tickets.

beachhengevelde3


Laatst aangepast op zondag, 21 april 2019 12:12
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Ja - 52.7%
Nee - 40.5%

Aantal stemmen: 222
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juli 4, 2019

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Rijkdom is als je opstaat

en zin hebt aan de nieuwe dag

Moniek Wegdam

 

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren