dinsdag, 30 april 2019 06:41

Nationale dodenherdenking Hengevelde 4 mei

Geschreven door
De nationale dodenherdenking is een moment om even stil te staan. Stil staan bij de slachtoffers die gevallen zijn tijdens de Tweede Wereldoorlog. Maar ook om stil te staan bij slachtoffers van alle oorlogssituaties en vredesmissies die nadien hebben plaatsgevonden.
In Hengevelde komen we op 4 mei ook samen vanaf 19.45 uur bij de kerk om alle slachtoffers te herdenken. Namens de Hengeveldse gemeenschap en de gemeente Hof van Twente zal er een korte toespraak gehouden worden. Kinderen uit de groepen 7 en 8 verzorgen de kranslegging en lezen een gedicht voor. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door Amuzant.
Na de twee minuten stilte en het gezamenlijk zingen van het Wilhelmus wordt de herdenking voorgezet in de kerk.
Wij nodigen de aanwezigen na afloop graag uit voor een gezamenlijke kop koffie bij ‘De Gebrande Waateren’. Wij hopen op uw komst!
Laatst aangepast op maandag, 29 april 2019 21:55
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.