dinsdag 23 juli 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nationale dodenherdenking Hengevelde 4 mei

  • dinsdag, 30 april 2019 06:41
  • Geschreven door 
De nationale dodenherdenking is een moment om even stil te staan. Stil staan bij de slachtoffers die gevallen zijn tijdens de Tweede Wereldoorlog. Maar ook om stil te staan bij slachtoffers van alle oorlogssituaties en vredesmissies die nadien hebben plaatsgevonden. In Hengevelde komen we op 4 mei ook samen vanaf 19.45 uur bij de kerk om alle slachtoffers te herdenken. Namens de Hengeveldse gemeenschap en de gemeente Hof van Twente zal er een korte toespraak gehouden worden. Kinderen uit de groepen 7 en 8 verzorgen de kranslegging en lezen een gedicht voor. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door Amuzant. Na de twee minuten stilte en het gezamenlijk zingen van het Wilhelmus wordt de herdenking voorgezet in de kerk. Wij nodigen de aanwezigen na afloop graag uit voor een gezamenlijke kop koffie bij ‘De Gebrande Waateren’. Wij hopen op uw komst!
Laatst aangepast op maandag, 29 april 2019 21:55
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Ja - 52.7%
Nee - 40.5%

Aantal stemmen: 222
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juli 4, 2019

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Rijkdom is als je opstaat

en zin hebt aan de nieuwe dag

Moniek Wegdam

 

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren