dinsdag 23 juli 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Het grootste podium ooit in Hengevelde; er zijn nog kaarten

  • zondag, 05 mei 2019 08:09
  • Geschreven door 
Het grootste podium ooit in Hengevelde mag je niet missen! Het is een éénmalige show, welke zijn weerga in de regio niet kent! Heb je nog geen kaartje? Wees er snel bij, want op=op. Er is ruimte voor 750 mensen. Marianne Elferink: ”Zaterdag zijn er 25 mensen bezig geweest met sjouwen, sjorren, klimmen, hangen, vallen opstaan enzoverder! De reacties om ons heen zijn super! Iedereen is laaiend enthousiast. Wij weten zeker dat u dat ook zult zijn. De techniek is er klaar voor. Zondag wordt er voor het eerst gerepeteerd op het grote podium. Dat zal wennen zijn. Spannend voor iedereen. De foto’s geven wel een indruk van wat een bijzonder concert dit gaat worden. Op het podium zitten ongeveer 125 mensen. Ongekend! It’s a Kind of Magic!"
 

amuz mixx 6

 

amuz mixx 1

 

amuz mixx 4

Laatst aangepast op zondag, 05 mei 2019 09:21
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Ja - 52.7%
Nee - 40.5%

Aantal stemmen: 222
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juli 4, 2019

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Rijkdom is als je opstaat

en zin hebt aan de nieuwe dag

Moniek Wegdam

 

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren