zondag, 05 mei 2019 08:09

Het grootste podium ooit in Hengevelde; er zijn nog kaarten

Geschreven door
Het grootste podium ooit in Hengevelde mag je niet missen! Het is een éénmalige show, welke zijn weerga in de regio niet kent! Heb je nog geen kaartje? Wees er snel bij, want op=op. Er is ruimte voor 750 mensen. Marianne Elferink: ”Zaterdag zijn er 25 mensen bezig geweest met sjouwen, sjorren, klimmen, hangen, vallen opstaan enzoverder! De reacties om ons heen zijn super! Iedereen is laaiend enthousiast. Wij weten zeker dat u dat ook zult zijn. De techniek is er klaar voor. Zondag wordt er voor het eerst gerepeteerd op het grote podium. Dat zal wennen zijn. Spannend voor iedereen. De foto’s geven wel een indruk van wat een bijzonder concert dit gaat worden. Op het podium zitten ongeveer 125 mensen. Ongekend!
It’s a Kind of Magic!"
 

amuz mixx 6

 

amuz mixx 1

 

amuz mixx 4

Laatst aangepast op zondag, 05 mei 2019 09:21
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.