dinsdag 23 juli 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

It's a kind of Magic: Rob Kuipers legt het nog één keer uit en geeft sneak preview!

  • zaterdag, 11 mei 2019 09:36
  • Geschreven door 
Het moeilijkste aan de show van morgen is om uit te leggen wat we nu voor iets bijzonders aan het doen zijn. Veel mensen hebben het idee dat ze een standaard optreden van Mixx en Amuzant te zien krijgen afgewisseld met verschillende bandjes maar we gaan daarin veel verder. Het onderste wordt uit de kan gehaald door zowel de artiesten als mensen van de techniek. En iedere keer als ik het aan de mensen die helpen met het opbouwen uitleg krijgen ze beetje bij beetje het totaal plaatje in beeld. De grootste angst die ik dan ook heb dat er straks veel mensen spijt hebben dat ze dit éénmalige grootse spektakel niet hebben gezien. Dus jong en oud en iedereen die van een goede muziek en entertainment houdt haal je kaartje op tijd want vol is echt vol. Voor de mensen die niet in staat zijn om de kaartjes in Hengevelde bij Wolterink of de Bazar van John te halen kunnen deze ook reserveren door een mail te sturen awolterinck@live.nl. Je kunt dan de kaarten afhalen en contant afrekenen aan de kassa.
HIERONDER EEN SNEAK PREVIEW:

Klik HIER voor de video.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Ja - 52.7%
Nee - 40.5%

Aantal stemmen: 222
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juli 4, 2019

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Rijkdom is als je opstaat

en zin hebt aan de nieuwe dag

Moniek Wegdam

 

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren