dinsdag 23 juli 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Fairtrade bananen voor de Avond4daagse Hengevelde

  • zondag, 12 mei 2019 11:25
  • Geschreven door 
Het kernteam Fairtrade Hof van Twente gaat weer fairtrade bananen uitdelen aan de lopers van de avond4daaggse in Hengevelde. Het uitdelen van fairtrade bananen is al traditie geworden, waarmee het kernteam elk jaar graag de aandacht vestigt op het belang van fairtrade met deze lekkere wandellekkernij. Verderop langs de route verzamelen Hofpower vrijwilligers de bananen-schillen. Want een schone avond4daagse betekent een schoon milieu. Zie ook: www.supportervanschoon.nl .Opnieuw een uitstekende samenwerking tussen twee duurzaam-heidsinitiatieven: Fairtrade Hof van Twente en Hofpower voor de actie supporter van schoon. Weet je dat er vorig jaar meer dan 350 kilo bananen is uitgedeeld? Veel he?
Fairtrade kopen betekent een menswaardig bestaan mogelijk maken voor de mensen op bana-nenplantages. Maar denk ook aan andere fairtrade producten zoals koffie, thee, chocola en fair-trade cadeautjes uit de wereldwinkels. Wat een mooie en makkelijke manier om iets voor je arme medemensen ergens anders op de wereld te doen.!
Intussen is op 22 maart de titel Fairtrade Gemeente officieel aan de gemeente verleend, waar-mee, behalve de komende oranje borden aan de gemeentegrenzen, een nieuw stadium aan-breekt voor de Hof van Twente als 4e fairtrade gemeente in Overijssel. Wil je een bijdrage leve-ren aan de fairtrade gemeentecampagne? Wil je meer weten over fairtrade of met ons mee-doen? Kijk dan op www.fairtradehofvantwente.nl  of  mail naar  info@fairtradehofvantwente.nl
       

20170509 Fairtrade Avondvierdaagse

Laatst aangepast op zondag, 12 mei 2019 11:27
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Ja - 52.7%
Nee - 40.5%

Aantal stemmen: 222
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juli 4, 2019

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Rijkdom is als je opstaat

en zin hebt aan de nieuwe dag

Moniek Wegdam

 

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren