zondag, 12 mei 2019 14:52

Jeugd en Jongerenwerk naar Avatarz

Geschreven door
Vrijdagavond vertrokken ze met de grote bus van Ter Doest naar Avantarz in Oldenzaal, een klimbos dicht bij het Hulsbeek. Stefan Mentink, begeleider bij Jeugd en Jongerenwerk: “Daar aan gekomen werden we in 2 groepen verdeelt. Na de benodigde uitleg kon het geklauter beginnen. Voor sommigen was het een makkie, en voor anderen was het erg spannend. Gelukkig is er niemand uit de bomen gevallen, met een maximumhoogte van 11 meter!
1 persoon bleef halverwege een tokkelbaan hangen, en 1 dame bleef vast zitten met haar haar in de touwen. Deze werden op deskundige wijze geholpen en konden toen weer verder.
Na ongeveer 3 uur klauteren waren de meeste praatjes van de deelnemers er af. Een broodje hamburger en drinken gingen er dan ook wel in.
Kortom een zeer geslaagde avond!!

av2

 

av3

Laatst aangepast op dinsdag, 14 mei 2019 18:25
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.