dinsdag 23 juli 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Jeugd en Jongerenwerk naar Avatarz

  • zondag, 12 mei 2019 14:52
  • Geschreven door 
Vrijdagavond vertrokken ze met de grote bus van Ter Doest naar Avantarz in Oldenzaal, een klimbos dicht bij het Hulsbeek. Stefan Mentink, begeleider bij Jeugd en Jongerenwerk: “Daar aan gekomen werden we in 2 groepen verdeelt. Na de benodigde uitleg kon het geklauter beginnen. Voor sommigen was het een makkie, en voor anderen was het erg spannend. Gelukkig is er niemand uit de bomen gevallen, met een maximumhoogte van 11 meter! 1 persoon bleef halverwege een tokkelbaan hangen, en 1 dame bleef vast zitten met haar haar in de touwen. Deze werden op deskundige wijze geholpen en konden toen weer verder.
Na ongeveer 3 uur klauteren waren de meeste praatjes van de deelnemers er af. Een broodje hamburger en drinken gingen er dan ook wel in.
Kortom een zeer geslaagde avond!!

av2

 

av3

Laatst aangepast op dinsdag, 14 mei 2019 18:25
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Ja - 52.7%
Nee - 40.5%

Aantal stemmen: 222
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juli 4, 2019

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Rijkdom is als je opstaat

en zin hebt aan de nieuwe dag

Moniek Wegdam

 

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren