maandag, 08 juli 2019 06:06

Herman van der Kuil na ruim 40 jaar met pensioen

Geschreven door

Vrijdag heeft de Petrusschool het afscheid gevierd van Herman van der Kuil. Na ruim 40 jaar onderwijs, waarvan 20 jaar in Hengevelde, maakt hij gebruik van het keuzepensioen. Vrijdagochtend werd Herman thuis opgehaald door zijn groep 5. Met een huifkar gingen zij samen naar school. Daar stonden alle leerlingen bij de rode loper om Herman, zijn vrouw Joke en hun kinderen toe te zingen. Een speurtocht door Hengevelde leidde Herman daarna langs alle groepen. Op iedere locatie werd hij verwelkomd met een lied, een quiz of een gedicht. Ook waren er vele cadeaus.

Uiteraard werd Herman, in de traditie van de Petrusschool, de school uit gekruid. Namens zowel de school, de Hengeveldse gemeenschap en Wegdamnieuws een fijn pensioen gewenst Herman!

vdkuil1


vdkuil2

Laatst aangepast op maandag, 08 juli 2019 06:37
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.