donderdag, 25 juli 2019 15:18

Annie Schreijer-Pierik: "Wil snel weer aan de slag"

Geschreven door

Tijdens de Europese verkiezingen op 23 mei jongstleden zijn er door de kiezers zeker 113.914 stemmen op Annie Schreijer-Pierik uitgebracht. Dit waren nog meer stemmen dan dat de Europarlementariër uit Hengevelde ontving tijdens de Europese verkiezingen in 2014. Er werd tot op Bonaire aan toe gestemd op de Twentse Annie Schreijer-Pierik. “Ik ben blij verrast dat dit ons opnieuw gelukt is”, reageerde Schreijer-Pierik vanuit Brussel. “Nu wil ik snel weer aan de slag om dit geluid van de kiezer in de EU-instellingen te laten horen en mijn politieke werk voort te zetten.” De afgelopen vijf jaar heeft Annie Schreijer-Pierik zich in het EU-Parlement vooral ingezet voor Nederlandse regio´s, platteland, land- en tuinbouw, milieu, klimaat, water, voedselveiligheid, visserij, het midden- en kleinbedrijf en vervolgde christelijke minderheden. In de komende vijf jaar zal zij zich wederom met een groot deel van voorgenoemde zaken bezighouden en jullie belang daarin willen dienen. Annie: "Ik heb er weer zin aan en ga deze nieuwe zittingsperiode met frisse moed tegemoet. Maar eerst ga ik nu genieten van mijn vakantie tijdens het zomerreces van het Europees Parlement en genieten van de heerlijke groente en fruit uit onze eigen Twentse tuin. Graag wens ik eenieder nu dan ook een fijne en zonnige zomer toe!"

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.