zondag, 15 september 2019 21:41

21 september: Fokveedag en K.O.C.-keuring Ambt Delden

Geschreven door
Op zaterdag 21 september vind de jaarlijkse fokveedag in Ambt Delden plaats. Op deze dag word ook de K.O.C. gehouden.
Op 27 juli zou eigenlijk de jaarlijkse fokveedag plaatsvinden. Door de extreme temperaturen op en rond deze dag is besloten deze af te lasten. Om toch dit jaar een fokveedag te kunnen houden is als nieuwe datum zaterdag 21 september gevonden. Voor deze dag zijn er 117 dieren aangemeld, waarvan 71 melkkoeien en 46 kalveren. Hierdoor mag de opgave een groot succes worden genoemd. De keuring zal starten om 9.30 en er zullen zowel rood- als zwartbonte dieren worden gekeurd. Rond 13.00 zullen de bedrijfsgroepen zich laten zien, waarna aansluitend de winnaars van deze dag bekend zullen worden gemaakt tijdens de kampioenskeuring. Locatie is Manege ‘De Hoffmeijer' aan de Hoffmeijerweg 10 te Ambt Delden.
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.