zondag, 06 oktober 2019 06:31

Gerard de Witte bokaal 2019: een gezellige golfwedstrijd op een uitdagende baan!

Geschreven door
Op 4 oktober 2019 was het zover: de 10e editie van de Gerard de Witte bokaal. Golfend Hengevelde genoot op deze natte dag van een uitdagende baan in Zenderen. De 18 deelnemers waren zéér aan elkaar gewaagd, met 7 personen op een gedeelde derde plek. Jan Pigge was de meest constante speler en daardoor de terechte winnaar, gevolgd door Tom de Witte op een tweede plek.
 
Foto 2 GdW bokaal
Golfers die wonen, geboren of getogen zijn in Hengevelde (of getrouwd zijn met iemand uit Hengevelde) strijden in deze golfwedstrijd om de felbegeerde wisselbeker. Iedereen speelt op zijn/haar niveau en geniet van het golfspel. Na de wedstrijd wordt er samen gedineerd en geborreld, waarbij er veel leuke of juist lachwekkende anekdotes van de dag worden besproken.
Foto 3 GdW bokaal
 
De wedstrijd vindt jaarlijks plaats op de eerste vrijdag van oktober.
Heb je zin om mee te doen? Stuur een mailtje naar georgedewitte@ziggo.nl.
Laatst aangepast op zondag, 06 oktober 2019 07:50
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.